Uw mening telt – Feedback software

Wij werken met onze eigen feedback software, namelijk het Uw Mening Telt-systeem. Dit unieke systeem stelt uw gasten in de gelegenheid om (anoniem) hun mening met u te delen. Gasten ontvangen een Uw Mening Telt-kaartje bij de rekening. Via deze kaartjes worden de gasten gevraagd hun mening kenbaar te maken middels het formulier op onze website. 

Deze informatie komt bij ons binnen en wordt naar u toegestuurd. Zo blijft het intern. Hiermee creëren we een zeer waardevolle doorlopende feedback-stroom. En kunt u altijd snel inspelen op actuele knelpunten. Het Uw Mening Telt-systeem heeft zich keer op keer opnieuw bewezen bij verschillende horecabedrijven, van klein tot groot. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk hier het invulformulier.

Naast het Uw Mening Telt-systeem helpen wij uw gastvrijheid te verbeteren middels goed getrainde Mystery Guests en leerzame gastvrijheidstrainingen

Gast is Koning levert het totaalconcept voor de horeca. Bekijk onze horecapakketten om te kijken welk concept het best past bij uw wensen.

Reacties opdrachtgevers
Ondernemers over ons:

  • Wobbe van Zoelen van Anne & Max: “Gast is Koning levert een substantiële bijdrage aan het succes van onze zaken.”
  • Paul Bol, franchisenemer van Gauchos aan de Plas: “Gast is Koning heeft een enorm positieve invloed. De envelop wordt nog net niet open gescheurd op het moment dat deze binnenkomt, om te kijken wat ze gescoord hebben. Het helpt mij enorm om de focus te leggen op de gastbeleving.”