Retail/Detailhandel

Ontdek meer

Retail/Detailhandel

Ook binnen de retail/detailhandel is gastvrijheid van groot belang! Zo mogen wij met trots Cavallaro Napoli, Haco wonen & slapen, KeukenConcurrent, PVH, Welectric en meerdere mooie organisaties aan onze referenties toevoegen.

Iedere bezoeker binnen jouw bedrijf of organisatie kan een ambassadeur worden! Door middel van een goede beleving en gerichte gastvrijheid creëer je meer ambassadeurs. Gast is Koning begeleid jouw team om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen, met uiteindelijk een beter resultaat.
De roots van Gast is Koning liggen in de hospitality en door onze 15 jaar ervaring gaan wij een toegevoegde waarde zijn voor jouw bedrijf of organisatie.
Twijfel niet langer en neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden om voor jouw team aan de slag te gaan!

Reviews

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen

“De training was lekker energiek, vol overtuiging en gezellig! Er heerste een open actieve sfeer. Het is voor nieuwe medewerkers een goede bodem voor hun start bij ons.”
Poké Perfect

Poké Perfect

“Door de gedetailleerde rapporten worden teams gecheckt op een manier die enthousiast maakt!”

Alle branches

Vrijblijvend koffie drinken?

Ben jij als ondernemer benieuwd naar onze zakelijke diensten? Nieuwsgierig naar hoe we kunnen samenwerken? Wij komen graag langs om meer te vertellen en kennis te maken!
Bellen mag natuurlijk ook!