Leisure

Ontdek meer

Leisure

Ook binnen de leisure branche is het heel belangrijk dat je als bezoeker gastvrij behandeld wordt. Kunnen wij jouw bedrijf of organisatie hierin ondersteunen? Gast is Koning is werkzaam voor diverse golfbanen, hotels, rederijen, vakantieparken, bowlingbanen, casino’s en nog meer andere organisaties.
Door onze hospitality achtergrond, de inzet van onze trainingen en Mystery Guest bezoeken gaan wij een toegevoegde waarde zijn voor jouw team! De reactie van onze opdrachtgevers is dat ze ervaren dat wij een positieve bijdrage leveren aan het gastvrijheidsniveau en uiteindelijk het resultaat.
Twijfel niet langer en neem contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden om voor jouw team aan de slag te gaan!

Reviews

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen

“De training was lekker energiek, vol overtuiging en gezellig! Er heerste een open actieve sfeer. Het is voor nieuwe medewerkers een goede bodem voor hun start bij ons.”
Poké Perfect

Poké Perfect

“Door de gedetailleerde rapporten worden teams gecheckt op een manier die enthousiast maakt!”

Alle branches

Vrijblijvend koffie drinken?

Ben jij als ondernemer benieuwd naar onze zakelijke diensten? Nieuwsgierig naar hoe we kunnen samenwerken? Wij komen graag langs om meer te vertellen en kennis te maken!
Bellen mag natuurlijk ook!