Ons verhaal

Ontdek meer

Ons verhaal

In 2006 ontstond het idee om trainingen met Mystery Guest bezoeken te combineren, om zo positieve druk op de teams te houden. Dit idee begon bij bedrijven in de horeca.

In oktober 2007 gingen wij met een klein team van start. Onze eerste opdrachtgevers waren heel regionaal in Westland, maar al snel kwam de groei. Inmiddels zijn wij werkzaam voor 400 bedrijven en organisaties in heel Nederland en daarbuiten.

Naast horecabedrijven weten andere branches ons ook goed te vinden, gastvrijheid is immers in elke branche van belang. Onze visie is altijd geweest: Samen met het team een positieve bijdrage leveren om daarmee het gastvrijheidsniveau te verhogen en daardoor het resultaat.

Alles wat wij met ons team voor onze opdrachtgevers leveren, doen wij vol passie, enthousiasme en maximale inzet! Kwaliteit en betrokkenheid van onze Mystery Guests is hierbij ook bepalend voor het succes. Onze opdrachtgevers worden allemaal ambassadeur van Gast is Koning en zijn trots op onze samenwerking!

Gast is Koning bestaat inmiddels 15 jaar. Wij zijn met ons team meer gedreven dan ooit om ons unieke gastvrijheidsconcept verder uit te bouwen!

Vrijblijvend koffie drinken?

Ben jij als ondernemer benieuwd naar onze zakelijke diensten? Nieuwsgierig naar hoe we kunnen samenwerken? Wij komen graag langs om meer te vertellen en kennis te maken!
Bellen mag natuurlijk ook!