Supermarkten

Ontdek meer

Supermarkten

Gastvrijheid is een onmisbaar ingrediënt voor een succesvolle supermarkt. Wij ontwikkelen speciale trainingen in de ‘look and feel’/huisstijl van jouw supermarkt en werken met goed getrainde Mystery Guests. Verder ontwikkelen we een speciale Mystery Guest checklist zodat de juiste input voor jullie teams wordt geleverd.

Wij werken voor een aantal zeer succesvolle supermarktondernemers en zijn er trots op dat wij al lang mogen werken voor Jumbo Koornneef en Jumbo Sterrenberg in Dordrecht. Zij geven aan dat ze de trainingen en onze Mystery Guest bezoeken als vernieuwend ervaren, aangezien wij altijd door een hospitality bril kijken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op om te kijken of wij wat voor jouw team kunnen betekenen!

Reviews

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen

“De training was lekker energiek, vol overtuiging en gezellig! Er heerste een open actieve sfeer. Het is voor nieuwe medewerkers een goede bodem voor hun start bij ons.”
Poké Perfect

Poké Perfect

“Door de gedetailleerde rapporten worden teams gecheckt op een manier die enthousiast maakt!”

Alle branches

Vrijblijvend koffie drinken?

Ben jij als ondernemer benieuwd naar onze zakelijke diensten? Nieuwsgierig naar hoe we kunnen samenwerken? Wij komen graag langs om meer te vertellen en kennis te maken!
Bellen mag natuurlijk ook!