Horeca Highschool

De Horeca Highschool van Gast is Koning is dé online hogeschool voor de horeca. In een afgesloten omgeving leren jij en je medewerkers de kneepjes van het mooiste vak van de wereld: de Horeca! Korte en professionele video’s leren je binnen no-time de do’s en don’ts. Perfect voor nieuwe medewerkers, maar ook als opfrisser voor wat meer ervaren horecatijgers.

Bekijk de leerzame filmpjes online, maak na afloop de toets en haal het alleszeggende Horeca Highschool Certificaat van Gast is Koning. Met dit certificaat kun je vol vertrouwen en goede moed achter de bar staan, gasten ontvangen, het terras op of knallen in de bediening.

Wil je toegang krijgen tot de Horeca Highschool? Gast is Koning levert hét totaalconcept voor de horeca. Bekijk onze horecapakketten om te zien welk pakket het best past bij jouw wensen. In onze pakketten zitten bijvoorbeeld ook Mystery Guest-bezoeken en leerzame horecatrainingen.

Klik hier om naar de Horeca Highschool te gaan.

Reacties opdrachtgevers
Ondernemers over ons:

  • Wobbe van Zoelen van Anne & Max: “Gast is Koning levert een substantiële bijdrage aan het succes van onze zaken.”
  • Paul Bol, franchisenemer van Gauchos aan de Plas: “Gast is Koning heeft een enorm positieve invloed. De envelop wordt nog net niet open gescheurd op het moment dat deze binnenkomt, om te kijken wat ze gescoord hebben. Het helpt mij enorm om de focus te leggen op de gastbeleving.”