Wie wij zijn

Dynamisch en enthousiast. Dát is Gast is Koning. En dat komt door het enorme plezier waarmee we onze taak al meer dan tien jaar uitvoeren. Het verbeteren van de gastvrijheid van horecabedrijven, en wel op onze eigen unieke wijze. Want als uw medewerkers er écht plezier in hebben, dan zullen uw gasten dat zeker merken.

Het concept

Gast is Koning is een uniek gastvrijheidsconcept omdat we, als enige gastvrijheidstrainer in Nederland, meer doen dan alleen trainen. We entertrainen, met onze enthousiaste aanpak. We bouwen voort op de feedback van onze Mystery Guests, die we in het diepste geheim sturen om uw gastvrijheid te toetsen. Én we hebben een systeem ontwikkeld waarmee we kunnen luisteren naar de mening van uw gasten. Het Uw Mening Telt-systeem, dat zeer waardevol is. Want zoals onze naam al zegt: ‘Gast is Koning’.

Het team

Het team van Gast is Koning bestaat uit gedreven en natuurlijk zeer gastvrije toppers.

Graag stellen we aan u voor…

Frank Heijneman DGA van Gast is Koning, verantwoordelijk voor de eindresultaten en houdt zich vooral met drie zaken bezig: Trainingen, Acquisitie en Relatiebeheer. Frank is geboren in het café van zijn ouders en heeft daarna alle benodigde horecaopleidingen gevolgd. Hij is twaalf jaar Horecamanager geweest bij La Place, waar hij ook deel uitmaakte van het productontwikkelingsteam! Nu bijna tien jaar Gast is Koning: ‘Tijd gaat hard, maar wij gaan harder! #BAM!’.
Amber Koornneef Deze topper werkt al acht jaar bij Gast is Koning en is onder andere verantwoordelijk voor de planning van de Mystery Guest-bezoeken. Ook screent zij onze Mystery Guests op de benodigde competenties en is zij verantwoordelijk voor de Mystery Guest-trainingen die regelmatig gehouden worden. Amber is afgestudeerd aan de HTRO (Hoger Toeristisch Recreatief Onderwijs) in Rotterdam.
mylene Mylène van Herwerden Werkt inmiddels twee jaar bij Gast is Koning en is verantwoordelijk voor vele zaken. Zij loopt onder andere de Mystery Guest-rapporten zeer zorgvuldig na en is sinds kort ook hoofd ‘Horeca Highschool’. Mylène werkt zeer nauwkeurig en is onmisbaar voor ons bedrijf! Mylène is afgestudeerd aan de HTRO (Hoger Toeristisch Recreatief Onderwijs) in Rotterdam.
patricia Carlie Spruijt Werkt sinds 2020 voor Gast is Koning als administratief medewerkster. Ze ondersteunt haar collega’s waar nodig en is verantwoordelijk voor de Horeca Highschool. Ondernemen, horeca en creatief bezig zijn, zijn haar met de paplepel ingegoten. Die interesses past ze graag toe tijdens haar werkzaamheden en de brainstormsessies.

barry Barry Botman Is reeds drie jaar werkzaam bij ons bedrijf en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hij werkt zeer gedreven en zet graag de puntjes op de i. Barry is zeer waardevol voor ons bedrijf en zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Barry studeert Bedrijfskunde in Rotterdam.

Reacties opdrachtgevers
Ondernemers over ons:

  • Wobbe van Zoelen van Anne & Max: “Gast is Koning levert een substantiële bijdrage aan het succes van onze zaken.”
  • Paul Bol, franchisenemer van Gauchos aan de Plas: “Gast is Koning heeft een enorm positieve invloed. De envelop wordt nog net niet open gescheurd op het moment dat deze binnenkomt, om te kijken wat ze gescoord hebben. Het helpt mij enorm om de focus te leggen op de gastbeleving.”